Добавить в избранное   Сделать домашней  
 
   
Главная     |     Новости     |     Справка     |     Форум     |     Обратная связь     |     RSS 2.0
НАШИ СПОНСОРЫ
https://partner.credits.ru/scripts/click.php?a_aid=66e9801974bda&a_bid=eb58965d
Личный кабинет
Логин :
Пароль :
» Регистрация
» Напомнить пароль?
Навигация по сайту
Опрос посетителей
Какие образцы документов Вам необходимы

Исковое заявление
Встречный иск
Заявление в суд
Ходатайство
Апелляционная жалоба
Кассационная жалоба
Другой образец документа


Показать все опросы
Архив новостей
Май 2015 (13)
Март 2015 (4)
Июнь 2014 (1)
Март 2014 (3)
Февраль 2014 (1)
Январь 2014 (3)
Правотека 24 часа » Законы Украины

 

Закон Украины О защите персональных данных (Закон України Про захист персональних даних)

в разделе: Законы Украины Просмотров: 2949
Закон Украины О защите персональных данных (Закон України Про захист персональних даних)


Закон Украины О защите персональных данных (Закон України Про захист персональних даних)


Этот Закон регулирует отношения, связанные с защитой персональных данных во время их обработки.
Действие этого Закона не распространяется на деятельность по созданию баз персональных данных и обработки персональных данных в этих базах:
физическим лицом - исключительно для непрофессиональных личных или бытовых нужд;
журналистом - в связи с выполнением им служебных или профессиональных обязанностей;
профессиональным творческим работником - для осуществления творческой деятельности.

(Цей Закон регулює відносини, пов'язані із захистом персональних даних під час їх обробки.
Дія цього Закону не поширюється на діяльність зі створення баз персональних даних та обробки персональних даних у цих базах:
фізичною особою - виключно для непрофесійних особистих чи побутових потреб;
журналістом - у зв'язку з виконанням ним службових чи професійних обов'язків;
професійним творчим працівником - для здійснення творчої діяльності).

Оглавление:

Стаття 1. Сфера дії Закону
Стаття 2. Визначення термінів
Стаття 3. Законодавство про захист персональних даних
Стаття 4. Суб'єкти відносин, пов'язаних із персональними даними
Стаття 5. Об'єкти захисту
Стаття 6. Загальні вимоги до обробки персональних даних
Стаття 7. Особливі вимоги до обробки персональних даних
Стаття 8. Права суб'єкта персональних даних
Стаття 9. Реєстрація баз персональних даних
Стаття 10. Використання персональних даних
Стаття 11. Підстави виникнення права на використання персональних даних
Стаття 12. Збирання персональних даних
Стаття 13. Накопичення та зберігання персональних даних
Стаття 14. Поширення персональних даних
Стаття 15. Знищення персональних даних
Стаття 16. Порядок доступу до персональних даних
Стаття 17. Відстрочення або відмова у доступі до персональних даних
Стаття 18. Оскарження рішення про відстрочення або відмову в доступі до персональних даних
Стаття 19. Оплата доступу до персональних даних
Стаття 20. Зміни і доповнення до персональних даних
Стаття 21. Повідомлення про дії з персональними даними
Стаття 22. Контроль за додержанням законодавства про захист персональних даних
Стаття 23. Уповноважений державний орган з питань захисту персональних даних
Стаття 24. Забезпечення захисту персональних даних у базах персональних даних
Стаття 25. Обмеження дії окремих статей цього Закону
Стаття 26. Фінансування робіт із захисту персональних даних
Стаття 27. Застосування положень цього Закону
Стаття 28. Відповідальність за порушення законодавства про захист персональних даних
Стаття 29. Міжнародне співробітництво
Стаття 30. Прикінцеві положення

Закон Украины О защите персональных данных по состоянию на 21.09.2012г. o_zashite_personalnih_danih.rar [19,61 Kb] (cкачиваний: 146)

  • 0
 
Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь. Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Другие новости по теме:


 

 

Информация

Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.
 

НАШИ СПОНСОРЫ
Облако тэгов
Товарный знак
Популярные статьи
Календарь
«    Июль 2017    »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Социальные сети
Счётчики
 
"ПРАВОТЕКА 24" © 2010-2016. Все права защищены. Копирование материалов сайта возможно только с указанием активной индексируемой гиперссылки на наш сайт. Все материалы сайта предоставляются исключительно для ознакомления. Владелец сайта не несет ответственности за их практическое использование.
Главная     |     Новости     |     Справка     |     Форум     |     Контакты     |     Статистика сайта     |     Карта сайта     |     RSS 2.0